Historie

HistorieJens Ove Jensen tog springet i 1983 og startede eget tømrerfirma. Da havde han næsten 20 års erfaring med sig, efter at være blevet udlært som voksenlærling i 1967 hos tømrermester Emil Sørensen, Bramming. Det blev til 22 selvstændige år i branchen inden datter og svigersøn, Mette og Carsten Bejer Hermansen, kom hjem i 2005 for at indgå i et glidende generationsskifte. Siden 2007 har de kørt virksomheden videre efter Signe og Jens Ove.


Firmaet har gennem årene beskæftiget sig med mange forskellige og spændende opgaver. Det være sig lige fra de mindre reparationer til større om-, til- og nybygninger. Faste kunder er der mange af og vi sætter en ære i at udføre et kvalitetsmæssigt veludført stykke arbejde. Hovedparten af tiden har der været 5-7 mand beskæftiget.


Carsten blev rent faktisk udlært i firmaet. Efter erhvervspraktik i 1988 blev det til en læreplads og han fik svendebrevet i 1992. Herefter blev det til et afbræk fra det praktiske med ingeniøruddannelsen på Esbjerg Teknikum og efterfølgende 8 år i rådgiverbranchen. Carsten gør nu brug af begge sine uddannelser og rådgiver kunder i byggeopgaver, hvor vi kan levere projektet fra ide til færdigt byggeri.