Historie

Historie

 

 

Jens Ove Jensen tog springet i 1983 og startede eget tømrerfirma. Da havde han næsten 20 års erfaring med sig, efter at være blevet udlært som voksenlærling i 1967 hos tømrermester Emil Sørensen, Bramming. Det blev til 21 selvstændige år i branchen inden datter og svigersøn, Mette og Carsten Bejer Hermansen, kom hjem i 2005 for at indgå i et glidende generationsskifte. Siden 2007 har de kørt virksomheden videre efter Signe og Jens Ove - stadig med Jens Ove i medarbejderstaben.

 

Firmaet har gennem årene beskæftiget sig med mange forskellige og spændende opgaver. Det være sig lige fra de mindre reparationer til større om-, til- og nybygninger. Faste kunder er der mange af og vi sætter en ære i at udføre et kvalitetsmæssigt veludført stykke arbejde. Hovedparten af tiden har der været 4-6 mand beskæftiget.

 

Carsten blev rent faktisk udlært i firmaet. Efter erhvervspraktik i 1988 blev det senere til en læreplads og svendebrev i 1992. Herefter blev det til et afbræk fra det praktiske med ingeniøruddannelsen på Esbjerg Teknikum og efterfølgende 8 år i rådgiverbranchen. Carsten gør nu brug af begge sine uddannelser, som giver firmaet mulighed for at udføre beregninger og tegninger, byggesagsbehandling og ingeniørrådgivning. Man vil med andre ord kunne påtage sig opgaver hvor vi leverer projektet fra ide til færdigt byggeri.

 

Grundlaget er dog det samme som tidligere, og Carsten er lige så klar med hammeren som med blyanten.

Find Os

Jens Ove Jensen - Tømrer & Bygningssnedker

 

Parkvej 3 , 6740 Bramming

 

Email: post@jojensen.dk

Telefonenummer: +45 75174458   |  Mobil: 40924458

 

 

|

 

|

Copyright © 2017 . All Rights Reserved